Årsmöte i Jönköping 7-8 Mars 2022.

Hej!

God fortsättning hoppas att ni har haft en skön jul.

Det har varit ett speciellt år med covid med mycket arbete på era avdelningar. Förhoppningsvis blir det ett bättre år 2022. Barnsköterskeföreningen inbjuder till utbildningsdagar på Ryhovs sjukhus 7-8 mars 2022 för medlemmar i barnsköterskeföreningen.

Barnsköterskeföreningen kallar till nomineringsmöte den 7 mars. Och årsmöte den 8 mars 2022. Glöm inte att skicka in nominering av styrelsemedlemmar till valberedningen. Bifogar filer. Motioner skall vara oss tillhanda senast 23 februari 2022.

Skickas till ordförande Agneta Persson agneta.k.persson@skane.se

Utbildningsprogrammet är inte klart återkommer med det snarast.

Vi hoppas vi kan genomföra utbildningsdagarna, fysiskt eller med vaccinpass. I sista hand digitalt.

Vi önskar alla Ett Gott Nytt År

Barnsköterskeföreningen

Gm Rose-Marie Berghänel, Sekreterare

OBS! Anmälningsblankett till Utbildningsdagar 7-8 mars 2022 På Ryhovs sjukhus Jönköping för medlemmar i Barnsköterskeföreningen i Sverige laddar du ner via ”Ladda ner bilaga” nedan.